Skip to content
Forside
Om os
Menukort
Brunch
Frokost
Aften
Grill buffet
Teater menu
Drikkevarer
Selskaber
Selskabsmenuer
brunch
Reception & Møde
Julefrokoster
Mortens Aften
Påskebord
Hotel
Kontakt
Forside
Om os
Menukort
Brunch
Frokost
Aften
Grill buffet
Teater menu
Drikkevarer
Selskaber
Selskabsmenuer
brunch
Reception & Møde
Julefrokoster
Mortens Aften
Påskebord
Hotel
Kontakt
Bestil take away
Book bord
Aften
Hovedretter
(fra kl.17.00)
Helstegt oksefilet serveret på bræt m. bådskåret kartofler, rødvin og bearnaisesauce og salat (minimum 2 personer)
249
Stegt flæsk m. persillesauce (søndag - torsdag)
189
Skindstegt laks a la beurre blanc
239
Gl. dags flæskesteg m. hvide kartofler, rødkål og sauce
199
Wienerschnitzel (kalv) m. brasede kartofler og sauce
239
Oksefilet m. rødvinssauce og årstidens garniture
239
Allégade Menu
(minimum 2 pers)
Forretter
Kartoffelporresuppe m. baconknas
Klassisk rejecocktail m. rød dressing
Marineret laks m. rygeostcreme
Tarteletter m. hønsefyld og asparges
Tarteletter m. hønsefyld og asparges
Hovedret
Helstegt oksefilet serveret på bræt m. bådskåret kartofler, rødvin- og bearnaisesauce
Dessert
Allégade tærte m. karamelsauce og is
359
Desserter
Is m. frugt
79
Bananasplit m. is og chokoladesauce
89
Gammeldags æblekage m. ribsgelé
59
Hjemmelavet æbletærte m. is og karamelsauce
89
Gateu Marcel m. rommarineret bær og is
89
Klassisk Cheesecake m. bær og is
89
Kaffe & Te
Kaffe eller the ad libitum (m. småkager og chokolade)
40/60
Irish eller French coffee
70
Espresso / double expresso
40
Café latte, Cappucino, Café Au Lait
40
Varm kakao m. flødeskum
40