Praktiske Oplysninger

 

Diverse praktiske informationer

Ved bestilling:

Når De bestiller et festarrangement på Restaurant Allegade 10, betaler De samtidig kr. 2000,- i depositum, som fratrækkes regningen den dag festen afholdes. Ved afbestilling refunderes dette ikke, da vi siger nej til andre selskaber.

Antal gæster:

Vore selskabslokaler er velegnet til arrangementer. Ved mindre selskaber vil man få en del af vores restaurant, som er meget velegnet til dette formål, da den er delt op i små rum. Det endelige antal gæster skal Restaurant Allegade 10 gøres opmærksom på, senest dagen før afholdelsen af arrangementet. Dette antal er bindende, men vi vil meget gerne vide hvor mange der har sagt ja tak til at komme ugen før.

Selskaber i separat lokale er fra minimum 25 til 120 kuverter

Festen:

Velkomstdrink, vin ad libitum, 3 retters festmenu ca. 4 timer

Kaffe med småkager, chokolade, 1 cognac eller likør ca. 1 time

Fri bar:

øl, vand, vin og snacks, eventuelt med spiritus ca. 2 timer

Natmad ca. 1 time

IALT.... ca. 8 timer

Festen starter med en velkomstdrink. Under forret og hovedret serveres hvidvin og rødvin ubegrænset. Til desserten serveres et dejligt glas dessertvin. Hovedretten er fadservering og bydes 2 gange. Vi rådgiver gerne vore gæster ved sammensætning af selskabsmenu og har De specielle ønsker kan alt lade sig gøre, da man ikke behøver at holde sig inden for rammerne af denne hjemmeside. Det eneste De skal sørge for, er bordkort og bordplan som vi meget gerne vil have dagen før festen, såfremt vi skal lægge dem på.

Ekstra timer:

Timer ud over det fastsatte kan aftales med betjeningen senest en time før og afrenges med kr. 60,- for fri bar øl, vand, vin og plus kr. 40,- såfremt der er spiritus pr. påbegyndt time, for det antal kuverter der er tilmeldt dagen før.

Musik:

Kender De en god musiker er De naturligvis velkommen til at medbringe ham/hende, men lad endelig være med at eksperimentere. Vi kan naturligvis også formidle dette da vi råder over nogle dygtige musikere, som følger med i det sidste nye, og har speciale i musikken for "de unge på fyrre". Betalingen afregnes direkte med musikeren.

Vi ønsker Dem en god fest, enten De holder den her eller et andet sted.
Tak for Deres interesse

Med venlig hilsen

Allegade 10 Restaurant & Selskabslokaler.